Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Hμερίδα με θέμα «Δημιουργούμε κούκλες- γλυπτά-patchwork-κόσμημα, ανακυκλώνοντας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών,  υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και του Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και στα πλαίσια του Κοινωνικού σχολείου και του περιβαλλοντικού σχεδίου δράσης που έχουμε θέσει,   προσκαλεί εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς  στην ημερίδα με θέμα «Δημιουργούμε κούκλες- γλυπτά-patchwork-κόσμημα, ανακυκλώνοντας» που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο  (Παρασκευής  Πατουλίδου 2 και Πύρρου Δήμα , Ολυμπιακό Χωριό, τηλ. 2102477250) την  Τετάρτη  10 Δεκεμβρίου 2014.
Ομιλητές και εισηγητές:. Βούλα Κούρου ΠΕ 15 από 2ο Γ/σιο Αχαρνών «δημιουργία κούκλας»
κ. Νάντια Μουργιά, ΠΕ 12.04  ΕΠΑΛ Κρυονερίου «γλυπτά από ανακυκλώσιμα υλικά»,
κ. Ειρήνη Ρεϊση ΠΕ02 «Patchwork και ανακύκλωση» συνταξιούχος συνάδελφος του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών και εθελόντρια βιβλιοθηκονόμος του σχολείου μας.
Κ. Εύη Λύτρα ΠΕ02 «Κατασκευή κοσμήματος» συνταξιούχος συνάδελφος του ΓΕΛ Λυκόβρυσης
Οι στόχοι της ημερίδας είναι  η δημιουργία έργων τέχνης από υλικά ανακύκλωσης, η άσκηση της δημιουργικότητας και η βίωση της χαράς του δημιουργού, το μοίρασμα γνώσεων μέσα στη σχολική οικογένεια αλλά και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στο ανοικτό και κοινωνικό σχολείο.
Πρόγραμμα
10-11.00 ολομέλεια ενημέρωση από όλες τις εισηγήτριες
11.20-1.20 εργαστήρια.
Παρακαλείσθε να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας και την επιλογή του εργαστηρίου σας.
Το εργαστήριο της κ. Κούρου θα δεχθεί μέχρι 20 άτομα (οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους μπουκάλια νερού άδεια και καπάκια και ο,τιδήποτε άλλο πλαστικό δεν χρειάζονται και θα ανακύκλωναν)
Το εργαστήριο της κ. Μαργιά θα δεχθεί μέχρι 15 άτομα
Το εργαστήριο της κ. Ρεϊση θα δεχθεί μέχρι 20 άτομα.
Το εργαστήριο της κ. Λύτρα θα δεχθεί μέχρι 25 άτομα (χρήσιμα είναι : πανάκια, κλωστές πολύχρωμες, χάντρες από σπασμένα κοσμήματα, υφασματάκια παλιά, ψαλίδι, βελόνι, κουμπιά)
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Δηλώσεις συμμετοχής: 2102477250, 6977221384
mail@12gym-acharn.att.sch.gr

Σας περιμένουμε με χαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου